افسردگی دوران بارداری را جدی بگیرید
افسردگی دوران بارداری را جدی بگیرید
شاید شما هم در صحبت با متخصص سونوگرافی غربالگری نکاتی را درباره افسردگی دوران بارداری شنیده باشید. دوران بارداری یکی زا دشوار ترین دوران هایی است که برای بانوان اتفاق می افتد و استرس و نگرانی زیادی نیز به همراه دارد.
افسردگی در دوران بارداری نیز در بین زنان بسیار شایع است. طبق آمار بدست آمده، از هر 10 زن، 1 زن دچار افسردگی بعد از زایمان می شود. بعد از زایمان تغییراتی در بدن زنان رخ می دهد که ناشی از بارداری است.
این تغییرات باعث ایجاد اختلال در خلق و خو می شود. البته لازم به ذکر است که این تغییرات استرس، نگرانی و افسردگی زیادی نیز به همراه می آورد. ما این مقاله را به شما ارائه کردیم تا شما را بیشتر با افسردگی بعد از بارداری آشنا کنیم. به شما پیشنهاد می کنیم که تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
افسردگی دوران بارداری
افسردگی دوران بارداری یکی از بیماری های رایج است که برای زنان رخ می دهد. در دوران بارداری تغییراتی هورمونی زیادی رخ می دهد و همین می تواند یکی از دلایل ایجاد افسردگی در دوران بارداری باشد.
افسردگی ممکن است در دوران بارداری نیز بوجود بیاید. به افسردگی که در بارداری رخ دهد، افسردگی بارداری می گویند. این بیماری به این گونه است که فرد مبتلا از زندگی لذت نمی برد و احساس خشنودی ندارد و در بسیار اوقات افکار منفی به سراغ او می آیند. همچنین پیشنهاد میدهیم اگر در دوران بارداری هستید به متخصص سونوگرافی غربالگری در تهران مراجعه کنید.
البته همیشه این تغییرات خلق و خو به معنی افسردگی نیست. گاهی اوقات تغییرات هورمونی باعث تغییرات خلق و خویی می شود ولی به زمان زیادی طول نمی کشد این بیماری بهبود می یابد. اما باز هم می تواند نشانه هایی از افسردگی باشد. به هر صورت باید با دیدن این نشانه ها سریعا تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرید تا تشخیص انجام شده و مداوا صورت بگیرد.
بسیاری از زنان این بیماری را جدی نگرفته و به پزشک مراجعه نمی کنند. این باعث ایجاد مشکلات بسیار خطرناکی می شود. برای مثال با گسترش این بیماری مادر ممکن است به خود و یا فرزند آسیب بزند. به همین دلیل این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برای اطلاع از خدمات بهترین سونوگرافی جنین بر روی لینک کلیک کنید.
همه چیز درباره افسردگی دوران بارداری
نحوه تشخیص افسردگی دوران بارداری
در مرحله اول “افسردگی دوران بارداری” باید بدانیم نحوه تشخیص آن چگونه است. بسیاری از شما این سوال را داشتید که چگونه این بیماری را تشخیص بدهیم و یا علائم این بیماری چیست؟ برای آشنایی با علائم افسردگی پس از بارداری به شما پیشنهاد می کنیم که ادامه این مطلب را مطالعه کنید.
خستگی و نداشتن انرژی برای انجام کارها، نداشتن تمرکز در کارها روزمره، لذت نبردن از زندگی و تفریحات سرگرم کننده، نگرانی و وسواس بسیار زیاد بابت مسائل عادی، تغییرات در ساعات خوابیدن (خواب بسیار زیاد و یا خواب بسیار کم)، گریه کردن و پریشانی زیاد، غمگین بودن و حس اندوه داشتن، نامیدی و احساس پشیمانی، فکر خودکشی و یا آسیب زدن به کودک و… همگی جزء علائمی هستند که با دیدن آنها باید به پزشک مراجعه کرده تا فرد بیمار تحت درمان قرار بگیرد. یکی دیگر از کارهایی که در دوران بارداری باید انجام دهید این است که نزد متخصص سونوگرافی غربالگری بروید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری بشود. پیشنهاد ما به شما برای سونوگرافی غربالگری، سونوگرافی غربالگری در تهران است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است
در چه افرادی احتمال روبرو شدن با افسردگی زیاد است؟
برای پاسخ به این سوال که چه کسانی بیشتر در معرض روبرو شدن با افسردگی هستند باید بگوییم که چند فاکتور وجود دارد که می تواند احتمال روبرو شدن با افسردگی را بسیار زیاد کنند که عبارت اند از:
- کسانی که در گذشته سقط جنین داشتند.
- کسانی که در ارتباط برقرار کردن مشکل دارند.
- کسانی که سابقه خانوادگی روبرو شدن با افسردگی دارند.
- کسانی که در دوران بارداری حوادث بدی برایشان اتفاق افتاده است.
- کسانی که در گذشته دچار سوء استفاده های جنسی و روانی شده باشند.
- کسانی که نابارور بوده اند و برای بارداری، تحت درمان ناباروری قرار گرفته باشند.
همه این احتمالات می تواند باعث شود تا یک زن پس از دوران بارداری دچار افسردگی شده و از زندگی لذت نبرد. البته این موارد فقط احتمال است و چیز قطعی محسوب نمی شود. سونوگرافی غربالگری یکی از ضروری ترین کارهایی است که باید حتما در دوران بارداری انجام شود.
افسردگی در دوران بارداری برای جنین چه خطراتی دارد؟
گفته شد که نوعی از افسردگی وجود دارد که در دوران بارداری رخ می دهد و بسیار خطرناک است. در این بخش می خواهیم بررسی کنیم که این بیماری اگر در دوران بارداری رخ دهد چه خطراتی برای جنین خواهد داشت؟ برای دریافت پاسخ این سوال ادامه این مقاله را از دست ندهید.
افسردگی اگر در دوران بارداری اتفاق بیفتد می تواند اتفاقات ناگواری را به همراه داشته باشد. برای مثال مادر دچار تغذیه ضعیف شده و مواد مورد نیاز کودک تامین نمی شود. شاید مادر در این دوران برای فرار از زیر شدت زیاد افسردگی و غم سراغ سیگار و یا الکل برود.
وقتی نوزاد با این شرایط به دنیا بیاید با بقیه نوزادان تفاوت هایی دارد. برای مثال این کودک تحرک کمتری دارند و بیشتر آشفته است و خیلی ارتباط برقرار نمی کند. البته همه این ها قابل درمان هستند.
کلام پایانی
شما باید با دیدن تعدادی از علائم افسردگی در دوران بارداری که گفته شد حتما با فرد مبتلا به پزشک مراجعه کرده تا پزشک مربوطه بتواند این بیماری را رفع کند. همچنین اگر این بیماری در دوران بارداری رخ داد باید با انجام بهترین سونوگرافی جنین همیشه از حال کودک خود آگاه باشید. امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. از اینکه تا آخر این مقاله با ما همراه بوده اید کمال تشکر و قدردانی را داریم.